Valmistaja: Sampsukka

Lasten ruttupipo, rainbow hearts

Tuotekoodi: 2104 15,99€10,00€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.90
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Ruttupipo on vähän pitkähkö, takaa lörpälleen jäävä pipo. Valmistettu kaksinkertaisesta trikoosta. Ruttupipoja voidaan käyttää lähes ympäri vuoden.

  • Värikäs valinta.
  • Kotimaista laatua.
  • Suosittu vuodesta toiseen!

KESTÄVÄ TRIKOO

Jos haluat piposta matalemman, voit kääntää ruttupipon alareunasta taitteelle, jolloin kuviointi pysyy oikeinpäin. Elastaanitrikoo on yksi parhaista materiaaleista lastenvaatteissa. Ripaus elastaania tuo mukavasti kaivattua joustoa ja kestävyyttä. Trikoolla on Öko-tex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty ja on siis turvallinen valinta lasten herkälle iholle.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa, 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun Suosit Suomalaista!


VAUVOISTA KOULULAISIIN

Ruttupipoista löytyy viisi kokoa: XS (40-42), S (47-49), M (50-51), L (52-53), XL (54-55). Mittaathan lapsen päänympäryksen ja valitset sen mukaan sopivimman koon. Jos olet ostamassa pipoa lahjaksi, suosittelemme XS-kokoa parin kuukauden iästä noin puolivuotiaaksi, S-kokoa (vajaasta) 1-vuotiaasta  2-vuotiaaseen, M-kokoa 3-4-vuotiaalle, L-kokoa 4-5-vuotiaalle ja XL-kokoa 6-vuotiaasta alkaen.

 


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

GLITTER SYDÄMIÄ

No tämä pipo on kyllä kerrassaan aivan ihana, miten söpöjä kimaltavia sydämiä. Jokainen tyttö melko varmasti ihastuu tähän pipoon. Materiaali on mukavan pehmeä ja napakka, jotta pipo ei lörpsähdä käytössä tai valu silmille. Jousto antaa myös vähän pelivaraa oikean koon löytämiseen! Ihanat, värikkäät lastenvaatteet piristävät arkea.

KOTIMAASSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKOJA KUOSEJA KAIKEN IKÄISILLE

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Lapset ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.