Valmistaja: Sampsukka

Lasten huivi, rainbow summer

Tuotekoodi: 2613 15,99€7,00€

Heti saatavilla Vaatteilla 100vrk palautusoikeus
Toimituskulut Suomeen 5.90
Eikö toivomaasi kokoa tai määrää löydy varastosta ja haluaisit tietää, kun on saatavilla? Tilaa ilmoitus.

Koko:
Määrä: kpl

Ihana, kesäinen huivi. Helppokäyttöinen huivi kesäpäiviin. Huivin takaosassa kuminauha - pysyy hyvin päässä!

  • Lasten suosikki
  • Arkeen ja juhlaan
  • Suomalaista käsityötä

LAADUKKAAT LASTEN HUIVIT

Huivit on valmistettu laadukkaasta ja joustavasta trikoosta. Elastaanitrikoolla on ÖkoTex 100 -sertifikaatti, joka takaa ettei haitallisia aineita ole käytetty. Väriä ja iloa arkipäiviin laadusta tinkimättä! Elastaani tuo huiveihin joustavuutta ja kestävyyttä.

Trikoo: paino 200 g/m², sisältää 95% puuvillaa, 5% elastaania

KOTIMAINEN TUOTE

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus. Kiitos kun Suosit Suomalaista!


VALITSE OIKEA KOKO

Huiveja on saatavilla kahta kokoa: koko 48 ja koko 52. Koon 48 huivi on tarkoitettu lapsille, joiden päänymrärys on 45-49cm eli yleensä lapsi on iältään 6kk - 2v. Koon 52 huivi on tarkoitettu lapsille, joiden päänympärys on 50-54cm eli kun lapsi on n. 2,5-10v.


Tiesitkö, että huuhteluaineet saattavat heikentää elastaanin joustoa? Tämän vuoksi emme suosittele niiden käyttöä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Arvostele ostamasi tuote ja saat 15% alennuskoodin.

Kirjoita arvio

KIMALTAVAA SATEENKAAREN LOISTOA

Ihanan kesäinen huivi jossa on niin kauniit värit. Tässä kauniissa huivissa on super kivat sateenkaarensävyt ja hauska, suomukas pohja. Huivi on valmistettu laadukkaasta trikoosta, joka sisältää ripauksen elastaania. Huivissa on myös takana kuminauha, joka varmistaa sen että sitä on mukava käyttää. Väriä ja iloa päiviin, mukavuudesta tinkimättä!

KOTIMAASSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU

Sampsukan vaatteet ommellaan aina Suomessa. Näin voimme tarjota mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita, joita on myös mukava käyttää. Tuotteille on myönnetty avainlippumerkkien käyttöoikeus.

HAUSKOJA KUOSEJA KAIKEN IKÄISILLE

Lastenvaatteiden ei tule olla tylsiä! Olemme tunnettuja hauskoista ja värikkäistä vaatteista, jotka myös kestävät erinomaisesti. Lapset ansaisevat ilon ja riemun hetkiä! Siksi me työskentelemme Sampsukassa - noiden tärkeiden hetkien puolesta.